Navigatie voor watersport & beroepsvaart
robuuste, energiezuinige refurbished laptops
[Start] [Omhoog] [ZOJUIST ONTVANGEN] [RUBRIEKEN] [RECENT ENGELS 1] [RECENT ENGELS 2] [RECENT ENGELS 3] [RECENT ENGELS 4] [RECENT DUITS 1] [RECENT DUITS 2] [Totaallijst A t/m Z] [HISTORISCH] [LINKS: WAPENS] [AANBEVOLEN LINKS]
 

 
  Ga naar de:
  WEBWINKEL:   WEBSITE:
HOME (Start)

 
ALGEMEEN:
Downloads
FAQ's _ Vragen
Weer & Nieuws

BESTELWIJZE

Gratis Adverteren

Wapenboeken

Even lachen?

  

1903 Springfield Rifles. Een van de veel gevraagde boeken.

Sinds 1-10-2011 hebben wij een nieuwe website voor de boeken voor schutter, jager en verzamelaar, t.w.:

www.wapenboek.nl

In deze website is tevens een moderne webwinkel opgenomen waarmee het bestellen voor de klant duidelijk en eenvoudig is. U treft hier reeds ruim 260 zojuist verschenen of herdrukte titels aan. Dit titelaanbod zal worden uitgebreid naar ca. 800, terwijl ook uit deze (de oude) website de nog leverbare boeken zullen worden opgenomen. De boeken in de "oude" website zijn inmiddels veelal uitverkocht en niet meer leverbaar, terwijl ook de prijzen zijn veranderd. In de "nieuwe"website met webwinkel treft u boeken aan die vrijwel allemaal nog direct leverbaar zijn.

Onderstaand treft u een beschrijving aan van de werkwijze van deze (de oude) website:

Bovenaan de pagina en hieronder treft u de knoppen aan waarmee u naar de verschillende rubrieken kunt klikken. Met de knoppen in de linkerkolom gaat u naar de watersport en aanverwante rubrieken.
 

De knop:  "RUBRIEKEN" is de belangrijkste knop. Hier treft u ruim 1.000 titels aan van wapenboeken, onderverdeeld in de belangrijkste rubrieken, zoals ook  de pagina's met Nederlandstalige boeken. Het merendeel van de boeken is uitgegeven in de engelse4 taal. Nederlandstalige boeken zijn er nauwelijks. Tevens treft u onder eerdergenoemde knop o.a. de volgende rubrieken aan: Vuurwapens, Antiek, Blackpowder, Combat, Diversen, Gunsmithing, Herladen, Jacht algemeen, Messen/Zwaarden, Outdoor, Pijl & Boog en Vechtsport. Onder de knop "Totaallijst A t/m Z" kunt u gemakkelijk op alfabet bladeren, hier staan ook heel veel oudere boeken, antiquarische en uitverkochte boeken. U vindt  in onze website alles over schietsport, moderne en antieke wapens, herladen, messen, zwaarden, uniformen, orden, leger voer-, vaar- en vliegtuigen, oorlogsgeschiedenis, enz.. De boekbeschrijvingen zijn opgenomen in de taal waarin de boeken geschreven zijn. Niet alle titels zullen meer leverbaar zijn, enkele zijn wellicht in herdruk en van sommige zijn vergelijkbare boeken verschenen. Kijk onder de knop: "HOE BESTELLEN", voor nadere informatie over hoe u kunt bestellen en maximaal voordeel kunt hebben van kortingen en levertijd. De prijzen zijn op conditie: af magazijn Lelystad, inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen en beschikbaarheid. 

U kunt uw bestelling opgeven per e-mail: info@b-bit.nl of per tel.: 0320-261501. BETAAL NOG NIET! Zie voor meer informatie: HOE BESTELLEN

Nieuw zijn de "THEMA SPECIALS", hier treft u een steeds wisselend overzicht (met afbeeldingen en beschrijvingen) aan van bepaalde groepen wapens.

ACTIEPRIJZEN WAPENBOEKEN
      THEMA SPECIALS      
nu bijvoorbeeld alles over "Browning"

 

horizontal rule